Laser válogatott keret

 

 

Kedves Laseresek, Edzők, Szakvezetők!

 

A Majthényi Zsombor Emlékversennyel lezárultak a válogató versenyeink, melynek értelmében a korábbi években meghatározott és elfogadott elvek szerint új válogatott keretet hirdetünk, melynek névsorát megtaláljátok a csatolt file-ban.

 

Mint az bizonyára tudjátok, a speciális laseres nevezési lehetőségek miatt a válogatott keret létszáma és az Európa-és világbajnokságokon indulók létszáma nem minden esetben azonos, ugyanis az utónevezések lezárulásával előfordulhat, hogy kapunk még valamely világversenyre nevezési lehetőséget, ( ez az esetek nagy többségében így is szokott lenni) melyről a versenyre bejelentkezett versenyzők személyesen kapnak értesítést az ILCA-tól e-mailben.

 

Így várhatóan a Laser 4.7 EB-VB-re, illetve a spliti Radiál Ifi EB-re is lesz még helyünk. Jelenleg a Laser 4,7 hazai világversenyre 8, míg a spliti EB-re fiúknál 5, lányoknál 2 helyünk van.

 

A korábban meghatározott elveinknek megfelelően a válogatott keretbe csak azon versenyzőket vettük be, akik a válogató versenyek közül legalább 3 regattán rajthoz álltak. A névsort ennek megfelelően állítottuk össze. Jelzem még egyszer, hogy a válogatott keret névsora nem feltétlen egyezik meg az utazó keret névsorával!

 

Osztályszövetségünk szándékozik köszönő levelet eljuttatni a válogatott kerettagok iskolái részére, hogy támogatták versenyzőinket munkájukban, s elengedték őket a versenyekre, ezért szeretném ezúton megkérni az érintett versenyzők edzőit, szüleit, hogy legyenek kedvesek a héten, azaz május 5-ig átküldeni számomra versenyzőjük iskolájának pontos nevét, levelezési címét és az igazgató nevét.

 

Ha bárkinek bármi kérdése lenne, kérem nyugodtan keressetek, várom a címeket!

 

Gratulálunk a válogatott kerettagoknak, edzőiknek és szüleiknek, s további sikeres felkészülést és jó szelet kívánunk!

 

Eszes Detta és az MLOSZ elnöksége

 

A Laser hajóosztály válogatott keretei fent a MLOSZ menüpontban tölthetö le!